Minden jog fenntartva! Weblapunk sütiket NEM használ!

OFSZET ÉS DIGITÁLIS

KARÁCSONYNYOMDA

GÉPEINK MŰKÖDÉS KÖZBEN

A videók betikintést nyújtanak mindennapjainkba.

Nyomdagép

Az ADAST ROMAYOR 314 egyszínes nyomdagép, mellyel külön, egymást követő fázisokban nyomtatjuk a papírra a 4 alap színt: 1. cián, 2. magenta, 3. sárga, 4. fekete. Így jön létre a színes nyomat.

Vágógép

Az ADAST MAXIMA 80 a nevéből adódóan 80 cm-es vágószélességig képes elvágni a papírt. 10-12 cm-es papírvastagságot is képes átvágni egyszerre.

Sorszámozógép

A MORGANA FSN pneumatikus lapadagolós, automata gép, mellyel a számlatömbökben is megszokott sorszámokat nyomtathatunk vele. Sorszámszekrények ütik a papírra a kívánt számokat.

Hajtogatógép

A CYKLOS CFM700-al A/3+-os méretig hajtogathatunk. Számos hajtási lehetőség áll rendelkézésre használatával. Pl.: felező, leporelló, “Z” hajtás. Kb. 5000 ívet hajtogat le a gép 1 óra alatt, nyugodt munkatempóban.

Kártyanyomtatók

A DATACARD SD260, MATICA CHICA és EVOLIS BADGY200 kártyanyomtatókat megszemélyesítésre használjuk: fényképek, nevek, sorszámok, vonalkódok, egyéb azonosítók nyomtatására. A plasztikkártyák kialakítása külön gépsoron történik.

Digitális nyomtató

A RICOH AFICIO MP2003 nyomtató tökéletesen alkalmas a kiváló, nagyfelbontású színes nyomatokra SRA3 papírméretig. Gazdaságos üzemeltetése teszi lehetővé az általa előállított nyomdai termékek eladási árak alacsonyan tartását.
Kezdőoldal
Szolgáltatások
Referenciák
Géppark
Videók
Kezdetek
Kapcsolat
Ajánlott felbontás a megtekintéshez: 1920 x 1080 (FHD)